maanantaina, huhtikuuta 13, 2009

Calorimetryt

Malli: Calorimetry Knitty winter 2006
Puikot: 4.0
Lanka: Oranssissa kahta eri sävyä Floricaa n. 40g ja punertavassa Gjestal Bris n. 34g, napit kummassakin omenapuiset Tallinnan reissulta
Ei niin pieni kevätväsymys/uupumus on ollut vaivana, tämän takia näin pitkä tauko. Töissä oon jaksanut juuri ja juuri käydä, sekä pari kertaa viikossa jumpassa, muuten en ole edes pahemmin neulonut, nyplännyt tai tehnyt mitään muutakaan. Blogeja olen selannut äkkiseltään, vain sen takia ettei kerääntyisi kovasti lukemattomia ja kommentointi ollut olematonta. Ehkä tämä tästä piristyy pikkuhiljaa.

Aloitan catch upit viimeisimmästä ja yksinkertaisimmasta eli Calorimetrysta. Menevät jonkinlaisessa oravannahkavaihdossa lahjaksi, toivottavasti ovat mieleiset.

13 kommenttia:

SaaraHoo kirjoitti...

Hauskat! Olipa hyvä, että olit laittanu linkin :) Mietin ja mietin, että mikä tuo on, mutta en keksiny. Täytyy jossain välissä kokeilla tirpusia varten, heillä kun on huiveja on kesäkäytössä monia, kevätmalleja ei lainkaan.

mokkakissa kirjoitti...

Hau, hieno tuo oranssi varsinkin. Eiks ole hirveetä kun on ihan kuollut koko ajan. Kesä tulee ja sitten taas vähän virkistyy. On kuitenkin taas selvitty yhdestä talvesta hengissä. Tai ainakin ollaan voiton puolella. PS. Lupa levätä!

Pirena kirjoitti...

Kauniita nuo calorimetryt. En ole noihinkaan päässyt puikkojani sotkemaan, oiskohan aika minunkin.

Milla kirjoitti...

Hienot! =)

Tuija kirjoitti...

Hienot! Tuollainen pitäisikin tehdä.

Toivottavasti kevätväsymys lakkaa vaivaamasta sinua!

ritvis kirjoitti...

Ei aina tarvitse olla tehokas. Tuo punertava Gjestal Bris on aika täydellinen kalorimetriin.

Christina kirjoitti...

Kauniita molemmat, hienosti raidottunut tuo punertava.

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!
Aina kun mä innostuisin tekemään jotain kivaa mitä sun blogissa on, niin ohjeet on aina englanniksi=(. Kuten siinä hienossa sydänpannulapussakin ja näissä calorymetreissä. Saas nähdä jaksaako alkaa selvittelee niitä ohjeita.

Sulla on kyllä mahdottomasti kaikkea hienoa tehtynä.

T.Terhi

kio kirjoitti...

kiitos kommenteista!

terhi, mä voin sulle tulkata joskus livenä, ei ole vaikeata.

satu kirjoitti...

Calorymetrystä...
tosi kiva malli, kesäksi voipi tehdä puuvillaisena, menee hellehatun asemasta paahtavalla kuumuudella jos tarvii päätä suojata. helppo myös sovitella eri kokoja ja eri paksuisilla langoilla tekoa. Ex työyhteisössäni annettiin tälle muutes nimeksi "Päähikäs"

Anonyymi kirjoitti...

Jos sit seuraavas kuoniksessa tulkkaat mulle sen ohjeen.. ja myös sen tiskirätin ohjeen (tuli painovirhepaholainen tohon edelliseen viestiin).
T:Terhi

M'man kirjoitti...

Mina olen ihan pollo, kun en millaan keksi mita nailla tehdaan? Rannelammittimet?

Toivottavasti kevat lammittaa jo mielta ja virkistaa oloa :)

kio kirjoitti...

M'man, kiitos, kyllä olo on jo paljon pirteämpi, ilmat tekee tehtävänsä :) kevät- tai syksypäähine, napitetaan niskassa, peittää korvat, näyttää paremmalta pitkähiuksisen päällä, sen takia ei kuvia mun päästä :) (knittyssä valokuva)