tiistaina, toukokuuta 26, 2009

Aurinkoa omasta takaa

Malli: Revontuli Ullasta
Lanka: Aurinkoista vironvillaa 140g
Puikot: en varmuudella enää muista, todennäköisesti 5.0
Huivista saan papukaijamerkinnän myös UFO-projektissa ;) On ollut tosiaan pingotusta ja kahden langan päättelemistä vailla valmis tammikuusta lähtien!
Aurinko paistaa aamuisin parvekkeelle, joten reippaana tyttönä nousin 5min aiemmin ja yritin ottaa kuvia. Oikeasti yhtäkään kuvaa en onnistunut saamaan ilman Lexaa; kun sain sen häädettyä huivin päältä, niin sillä aikaa kun otin taas kameran käteeni, se oli taas siinä. Meinasin bussistakin myöhästyä.

15 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Tämähän onkin varsinainen aurinkohuivi. Ihanat värit.
Mulla on työn alla huivi sulta saadusta palkintolangasta. Aloitin sen silloin heti kun on niin kiva väri, mutta miten se sitt jäi toisten töiden jalkoihin. Saaressa meinaan sitä ahkerasti neuloa.

Vilijaana kirjoitti...

Onpas ihana tosiaan tää sun Revontuli! Mulla olis suunnitteilla toinen kappale mutta en osaa päättää värejä ja nyt on muutenkin sata rautaa tulessa joten jätän johonkin myöhempään ajankohtaan suosiolla. Olin aikeissa lähteä huomenna Tallinnaan mutta olen flunssassa joten joutunen skippaamaan. :/ Mutta jahka tästä tokenen niin Kaunissaareen lähden enempi kuin mielelläni, onko sulla väliä milloin? Mulle kävis tod näk kesäkuun puolenvälin tienoilla. Huvittaisko sua lähteä yöksi vai vain päiväreissulle? :)

Villa Lankala kirjoitti...

Upea revontulihuivi:-)

Kaisa kirjoitti...

Upeat värit!
Minulla on tuo sama huivi puikoilla vihreä-vaaleanpunaisesta langasta.

SaaraHoo kirjoitti...

Ihana! Todella aurinkoiset värit, tulee hyvälle tuulelle :)

Neili kirjoitti...

Todella aurinkoinen huivi!
Aurinko alkaa paistaa mielessä, kun tuota katselee.

Christina kirjoitti...

Onpa upea! Hassuja nuo kissat.

Anni kirjoitti...

Hih, joskus villassa taitaa olla sellainen tuoksu, mistä kisut pitää:-) Vähän sama juttu minullakin kerran, kun pingotin mohairhuivia. Revontulihuivi on kyllä ihana, ja tuossa on ihanat värit! Sama ohje on ollut omalla to do -listalla jo jonkin aikaa...

Värttinä kirjoitti...

Mulla ois samanlainen pingotusta vailla (ollut joo viime vuoden puolelta...), taitaa olla just samaa lankaakin! PItäis varmaan laittaa se loppuun asti, kerran noin hyvältä näyttäisi :-)

Mohariina kirjoitti...

Ihanat värit, tuon huivi hartioilla ei voi mököttää.

Hisk It kirjoitti...

Arvaa mikä on jääkaapissa jähmettymässä. Kuola valuu jo, ei millään malttaisi odottaa.

Mulla on tuota samaa lankaa odottamassa, enkä osaa nähdä siitä mitään muuta huivia kuin tuon Revontulen. Kun kissa hyväksyi, niin on varmasti hyvä ja saa olla ylpeä. ;) Voihan olla, että kun istuskelet tuo huivi harteillasi, niin tulee sellainen kuuma ja pehmoinen, oikein ekologinen hartianlämmitin vielä kaupan päälle.

Taija K kirjoitti...

Ihana huivi!

Kyselit kamerasta: se on ostettu Anttilan Top-Ten-osastolta (vai mikä osasto onkaan), hintaa olisi siis vain 450 € alennuksen jälkeen. Merkki on Canon 1000D, ja siinä oli mukana 18-55mm putki.

Rusina kirjoitti...

UPEA! Sekä oranssin kirjava huivi että katti sen päällä ;)

kio kirjoitti...

kiitos kaikille aurinkoisista kommenteista! :)

Laurel kirjoitti...

Oih, on tosi ihanat värit huivissa! Värit rytmittyvät kauniisti tuossa mallissa.