sunnuntaina, toukokuuta 24, 2009

Makeannälkä

Pyöräilin tänään 70km ja vähänkö teki mieli jotakin hyvää.. Mitään valmista ei ollut, ei edes suklaata, joten piti tehdä jotakin itse. Näiden (syrnikit) valmistukseen olen valmistautunut jo muutaman päivän, ostin rahkaakin valmiiksi. Resepti on tässä (MonkeyFood-blogissa). Ihan hyviä oli, mutta odotin aivan jotain muuta, joten oli pieni pettymys. Aikaisemmin olen itse tehnyt rahkaa, joten on tullut paljon kiinteämpää ja pureskeltavampaa, reseptikin on toki eri.

3 kommenttia:

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Vau, sinähän pitkiä matkoja pyöräilet!

Nyt olen kokeillut molempia; porkkanakakkua ja piimäkakkua. (Vaihdoin makeutusaineen sokeriksi ja öljyn voiksi ;o) ). Tosi hyviä!! Nam.

mokkakissa kirjoitti...

Hyvä. Ihanaa etten ole aina ainoa hullu. Tarvitset itsellesi tuollaiset villapöpät jos aiot ajaa noin paljon. Illalla sitten niihin pukeudutaan kun joka paikkaa kolottaa... = kokemusta on. Ei kyllä villahousuista, mutta siitä kolotuksesta. Olisin silloin toivonut villahousuja kylläkin.

kio kirjoitti...

pirjo-riitta, hyvä että maistui, ei olis pitänyt kertoa lapsille että on piimäkakku :)

mokkakissa, saunassa pitää käydä ja hieroa vähän, niin ei kolota. Ei siinä mitään, neuloisin tollaiset itsellenikin, mutta kun ei ole ohjetta ja menis ikä ja terveys, niin jätän väliin ;)