sunnuntaina, heinäkuuta 10, 2011

Sulkavan Suursoudut 2011

Oikein mukava viikonloppu takana, joka mun osalta meni löhöilyn, syömisen ja ajamisen merkeissä. Minut "ylennettiin" ensimmäiseksi ja ainoaksi varamieheksi, koska alkuperäinen varamies ei tullut Sulkavalle asti. Onneksi kaikki pysyivät terveinä, enkä päässyt/joutunut soutamaan.
Yövyttiin Lomakeskus Kukkapään mökeissä, normaaleja hintoja en tiedä, mutta toki soutujen aikaan aikas hinnakasta oli. Mökki oli täydellä varustuksella, uusi, siisti, aivan rannalla. Yöllä olisi saanut olla viileämpää, näillä helteillä yläkerrassa oli tuskallista saada unta.

Meidän porukka souti lauantaiaamuna ja joukkueen nimi oli Merimirrit, 543. Kaikki ensikertalaisia ja kaikki naisia. Tulos 5.58.58, hitsin upea kaikenkaikiaan! Onnittelut!
Tarkistin muuten mun joukkueen tulokset aiemmilta vuosilta: -99 6.19; -05 6.39, -06 7.28 (2 käyntiä maissa).Paluumatkalla kahviteltiin Tertin Kartanossa Mikkelin lähellä. Tässä joku rakennus heidän kompleksistaan.
Kahvilan pöydät keskellä kasvimaata/kukkapenkkejä
Vintage tyylinen kauppa
2 kommenttia:

Sini kirjoitti...

Ihania kuvia. Miulta jäi soudut kokonaan väliin, jotenkin vaan unohdin ne. Tarkotus oli tulla haistelemaan tunnelmia mutta jospa sit ens vuonna...

kio kirjoitti...

kiitos. asutkin ihan lähellä, mutta ens vuonna sitten :)