torstaina, heinäkuuta 31, 2008

lankaostokset

Nämä ihanat sarvinapit ja Arwetta sukkalanka (unelmanpehmeä) ovat tuliaisia Tanskasta. Langan väri ei tuosta kuvasta tule ollenkaan oikeana, livenä on vihersävyinen murrettu.
Kun tulin kotiin, mua odottikin paketti Jenkkilästä, Little Knits -kaupasta tilatut Norolaiset, yhteensä 4 kerää Kureonia ja 2 kerää Kochorania. Ainoa pikkuinen harmin paikka on, että tummemmat Kureonit ovat eri värjäyserästä, vaikuttaa että yksi vihreän sävy puuttuu kokonaan toisesta kerästä. Muut ovat samaa erää.
Toisesta kerästä puikoille päästi heti Last-Minute "Purled" Beret (vas alhaalla free patterns). Sain sen seuraavana päivänä muuten valmiiksi, mutta enpä ole vielä lankoja päätellyt. Hieman pienehkö siitä tuli (muuntelin ohjetta, koska kuvittelin sen olevan liian iso). En jaksa kyllä purkaa, elättelin toiveita virkata vielä pari kukkasta koristeeksi, katsotaan tuleeko siitä mitään. Ihan kiva siitä tuli näinkin. Tasan 50g eli puolet kerästä meni tähän.
Nämä ihanaiset Noroset ovat mun ihan ensimmäiset, tämä satsi oli 36e postituskuluineen. Suomessa yksi kerä Kochorania maksaa nimittäin 24e.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Olen himoinnut noita noroja pitkään mutta en ole hannonut ostaa:( Olen pihalla noista tulli jutuista paljollako voi ostaa ettei sitä mene?