maanantaina, elokuuta 18, 2008

Huiviurakka takana

Lanka: Noro Kochoran 150g
Puikot: 7.0 pyöröt
Sain tuon aika nopeasti valmiiksi, kun on paksu lanka ja paksut puikot. Neulepinnasta tykkään tosi paljon, oli hauskaa tehdä, ei päässyt kyllästymään. Miinuksena tossa langassa on sen karvaisuus, huomasin erityisen selvästi kun tänään olin neulomassa musta paita päällä, kaikki irtokarvat näkyy niin hienosti.
Tekaisin myös kirsikkapiirakan, siis että olikin hyvää, kirpeistä suomalaisista kirsikoista riittävällä sokerimäärällä, suussasulavaa..
Ja klo 22 safka, sekamelska vihanneksista, sekin aikas syötävää. Huomenna yritän ilmoittautua työväenopistoon parille japanilaisen ruuan kurssille, toinen yhden illan ja toinen kahden illan. Ovat 2 tason, mitä tuo tarkoittaakin, toivottavasti mun hyvin harvajaksoisella kokkaamisella pärjää.

8 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Hah, arvasinhan;) siis edellisen kirjoituksen kuvasta ajattelin, että tämä on varmaan se niin sanottu huivi, ja olihan se se. Pinta on tosiaan kivan näköistä. Sä taidat olla samanlainen iltasyöppö kuin minäkin.
www.tiinas.vuodatus.net

savisuti kirjoitti...

Kauniin värinen huivi! Ruokasi ja kirsikkapiiras näyttää herkulliselta.

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Huivilla on hauska nimi.. Kävin ohjeen lukaisemassa, ja tuntuu hirveän hankalalta vääntämiseltä! Mutta valmis pinta on kyllä kivan näköistä.
Kirsikkapiiras on herkullisen näköinen. Mä olen joskus tehnyt mammanmarjapiirakkaa puolukasta, ja ihmetellyt suureen ääneen itsekseni, kun on lapsillekin (ainakin osalle) kelvannut.. väkevää kuitenkin on. No, puolukkaa ja kirsikkaa nyt ei voi verrata.. mutta kuitenkin. ;o))

Distant Knitter kirjoitti...

Hei
En muista, joko olen sulle vastannut, kun kyselit neulomastani takista, jossa on lehtireunus; en kokenut sitä kovin suuritöiseksi, mutta viehän se aikansa. Mosaiikkivalokuvat teen Picasa-ohjelmassa ja yleensä bloggaan suoraan sieltä, se on aika kätevää ja nopeaa. Alareunassa on valmis nappi "kollaasi", ja sitä kautta pääset tekemään ja muokkamaan kuvista haluamasi laisen.
So Called Scarf näyttää kivalta, oliko se mielestäsi isotöinen? Olen ajatellut sitä tekeväni, mutta odottelen, että "se oikea" lanka astuu vastaan.

mokkakissa kirjoitti...

Kiitos neuvoista noro-reseptien suhteen. En ole niin vakuuttunut Norojen ylivertaisuudesta.. ne on melko kovia ja karheita ja joustamattomia jne. jos sitten vielä lähtee karvaa niin hellurei. sitä meillä riittää muutenkin silmissä ja muualla...
toisaalta, happamia sanoi kettu jne. jos raha kasvais puussa...

kirstaiker kirjoitti...

Ihanan pehmoisen näköistä tuo huivin pinta. Värit ovat kivan maanläheiset myös. Tykkään, ja kissakin tuntuu pitävän!

kio kirjoitti...

kristiinas, hyvin arvattu :) emmä kyl yleensä syöpöttele iltaisin, mutta nyt iski ruuanlaittoinnostus :)

savisuti, kiitos!

pirjo-riitta, se ei ollut oikeasti vaikeaa. Kun lukaisin, niin tuntui ihan samalta, mutta sitten, kun otti puikot ja langat käteen ja rupesi kokeilemaan, lähti näppärästi sujumaan

mokkakissa, kochoranissa on sitä angoraa, enpä usko että muista lähtee karvaa. Kissataloudessa on kivaa, kun muutenkin on karvaa joka puolella, niin pari karvaa lisää ei tilannetta enää pahenna :) Tykkään norojen väreistä, en kyllä normaalihinnalla raaskis ostaa, sen on ihan varmaa.

kirstaiker, kissoille kelpaa kyllä mikä tahansa uusi rätti lattialla, toimii magneetin lailla :)

distant knitter, kiitos neuvoista, yritin alustavasti, mutta ne kuvat piti siirtää erikseen picasaan, ja se on työlästä. Huivi ei ollut isotöinen, kuvio hetken pähkäilyn jälkeen oli helppo ja paksulla langalla meni äkkiä.

Markka kirjoitti...

Tollanen ruokakurssi kuulostaa ihan älyttömän mielenkiintoiselta!