sunnuntaina, elokuuta 03, 2008

Koolailu

Tänään vietettiin oikein hauska iltapäivä koolailun merkeissä Marsulla, kiitos kaikille seurasta ja erityiskiitos emännälle järjestelyistä! Marsu oli erinomaisesti varustautunut värjäilyyn, lankaa ja mehuja oli tarpeeksi. Anitta on tunnollisesti kuvannut mun digikameralla, kiitos kaunis :) Mulla oli omaa Helsinki Fashion housen ystävämyynnistä hankittua Maijaa, 6 kerää värjäsin, laukun pohjalle jäi vielä 2 kerää, en enää jaksannut niitä vyyhdittää. Täytyypä ensi kerralla muistaa että harmaasta langasta tulee todella hyvät sävyt, valkoisesta tulee vauvavärejä, harmaasta aikuisempia.
Ja näin hyvät tarjoilut meillä oli! Lisäksi oli Marsun laittamaa hyvää kaalikeittoa ja patonkeja.
Tässä osa värjäilyistä, tämän kuvan jälkeen Marsu vasta rupesikin kunnolla värjäämään.
Tässä esimerkki ruiskuvärjäilystä, tulee kunnon pätkävärjättyä.
Alla Savisudin mainiot kädet :)
Ja tässä mun tuotokset (300g) kotona kuivumassa. Tällä kertaa en ollenkaan tehnyt pätkävärjättyä, mitä nyt vahingossa pientä vaaleutta paikoittain.
Ja tässäpä vertailuksi mun värjälyt 2vuoden takaa edelleen Marsun luona. Silloin tuli peräti 6 kerää Nallea a 150g. Mummi sai näistä suurimman osan, itelleni taisin jättää silloin yhden kerän, josta vielä on lankaa jäljellä.

6 kommenttia:

savisuti kirjoitti...

Hyviä kuvia kivasta päivästä. Kiitos sinulle seurasta ja avusta! Taidankin postata nyt heti samasta aiheesta. Kädet on jo 'vähän' puhtaammat.

Pilvi kirjoitti...

Ihania lankoja! Mäkin innostuin koolailusta sen jälkeen, kun se yksi pussi löytyi kaapista ja oli pakko tehdä pikku tilaus ameriikasta asti...sain halvalla, kun tilasin enemmän. Niin että nyt vaan odotellaan, että paketti saapuu perille.

marsu kirjoitti...

Kiva kun pääsit mukaan tälläkin kertaa! Tuutsilta vinkki, ruokasoodalla lähtee väri ainakin käsistä. En suosittele kokeilemaan samaa lankaan, eihän sitä tiijä jos vaikka hyvin toimisi ja siulla olisi taas paljon valkoista lankaa ;-)

Anitta kirjoitti...

Kiitos seurasta ja sainpa samalla harjoitella kamerankäyttöäkin. Ihmiskuvissa varmaan oli kaikilta päät pois :/

Milla kirjoitti...

Hienoja! Mä en ollu tullu ajatelleeksi että voi tietty tolleen pätkävärjätäkin. Ja saa just semmosia väriyhdistelmiä kun haluaa. Kivaa! =)
Saitko muuten Katja Firefoxin toimimaan?

kio kirjoitti...

joo kivat värit noista tuli, tykkään. mutta ens kerralla kokeilen harmaalla pohjalla. Iskä asensi sen Firefoxin, käytän nyt molempia :)