keskiviikkona, elokuuta 27, 2008

pyyh!

Langanostolakko loppui lyhyeen. "En osta lankoja vähään aikaan" -väli tarkoitti tässä tapauksessa 15-26.8. blogimerkinnöistä laskien. Sellaista sattuu, jos ei saa unta ja palaa jo sängystä koneelle, silloin pyörii kaikenlaisia harhaisia ajatuksia tyyliin, mitä jos tämä lanka/väri loppuu alesta. Lopputulosta odotellaan parin viikon päästä saapuvaksi Jenkeistä.

Muuten hiljaista kaikilla rintamilla.. Niskan jumittuvuudessa olen päässyt seuraavalle tasolle. Joku pieni lihas leukaluun alla vasemmalla on krampissa, todella ärsyttävää, kun sitä ei saa kunnolla hierottua eikä venytettyä. Tollainen pistää tekemään edes tavallista niskahartijumppaa.

Hyvät päikkärit meni pilalle, kun Lexa halusi huomiota ja raapii makkarissa vaatekaapin ovea x 3 juuri kun olin vajoamassa uneen. Tietää senkin ettei se ole sallittua, heti kun ojennan käden suihkupullon perään, juoksee niin että vilahtaa vaan, mutta tulee takaisin hetken päästä.

Positiivista on, että sain äidiltä karviaisia, joku valopilkku sentään :)

7 kommenttia:

Anitta kirjoitti...

Karviaisia ja etana. Ihanaa!

mokkakissa kirjoitti...

Apua, sä oot nyplänny etanan. Toi on ihan huippu. Tässä toteutuu käsillä tekemisen syvällisin olemus, tekemisen autuus. Sua voi kyllä vanhana naurattaa kun löydät jostain vintiltä ton etanan.... Ihan vaan mielenkiinnosta olis kiva tietää kauanko kestää tuon tekeminen?
Ai teidänkin kissat raapii kaapin ovia? Se on niin ärsyttävä ilmiö....

-maria- kirjoitti...

Aivan ihana etana!

En enää perusta langanostolakoista, vaan yritän vaan kohtuullistaa lankahankintojani. Ja usein kyllä tarjoukset kannattaa hyödyntää :)

Karviaiset ovat nameja!

kio kirjoitti...

Etana kiittää kaikkia:)

mokkakissa, mä olin nypläämässä sitä frivolite-kurssilla, muut teki käpypitsiä ja mä nypläsin saman opettajan opastuksella. Kurssi oli 2pv, mutta nyt mä en kuollaakseni muista, oliko se valmis jo ekana päivänä. Todennäköisesti se oli valmis seuraavana päivänä mutta hyvissä ajoin. Toinen kissa on erikoistunut raapimiseen ja toinen ovien avaamiseen.

maria, joo jos ei kiellä itseltään asioita liian rankasti, niin ei niitä tee mieli tehdäkään. Himo vaan kasvaa, jos tietää ettei ole sallittua. Tarjouksia on vaan niin paljon, jos on jo laajentanut ulkomaisiin kauppoihin :)

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Ihana etana!!

Langanostolakko on ihan turha, koska silloin vain kaikki langat houkuttaa kahta kauheammin. ;o)

Mohariina kirjoitti...

Ihana etana, melkein tekee mieli kokeilemaan nypläystä. Ihan täysi kieltäymys langan ostosta taitaa tosiaan saada aikaan tuon ajoittaisen repsahtamisen. Kun pystyisi hommaamaan lankaa vaan suunnilleen sen verran kuin kuluttaa.

Eila kirjoitti...

Voi kuinka hienoja nypläustöitä sinulla, en ole ennen nähnyt tuollaisia!