torstaina, elokuuta 14, 2008

patalappusia

Sain Savisudilta VISA-korttipalkinnon! Kiitos kovasti! :))
Seurailen ihan hirmuisen paljon blogeja, jotka tällaisen ansaitsevat, joten en jatka tätä sen kummemmin.

Kuvat päinvastaisessa aikajärjestyksessä, tämä keltavihreä on tänään valmistunut, aloitin bussissa ja lopettelin Priiman kässätapaamisessa, paluumatkalla bussissa päättelin langat ja tuolla se on nyt kuivumassa. Alempi taas on muutaman edellisen päivän satoa. Molemmissa samaa vuosikertalankaa, en tiedä mistä olen saanut, eikä merkistä yms tietoakaan. Lankasyöpöjä noi eivät ole, joten lisää on luvassa, jos vaan jaksan. Mainio ohje on Harmaa Villasukka -blogista.

Ja tässä mainio iltapala, olkaapa hyvät! Paistettu kukkakaali. Ensin keittelin suolavedessä n. 5min kokonaisen kukkakaalin ja sitten vähän paloittelin pannulle ja voissa paistoin, nam! Nopeaa ja maukasta.
Tuolla liedellä sitten porisee pari porsaan kieltä, ovat todella hyviä kun pari tuntia keittelee porkkanapala ja sipuli seurana. Onko kukaan maistanut? Mulla on taas ruuanlaittobuumi meneillään, harvinaista herkkua.

5 kommenttia:

Anitta kirjoitti...

Mullakin on kukkakaali odottamassa. En eilen ehtinyt laittaa sitä.
Porsaankieltä en ole tietääkseni syönyt, mutta vasikankieltä ja naudankieltä kyllä. kielihän on hyvää ja rasvatonta lihaa.

Annika kirjoitti...

Kauniita patalappuja. Pitäisi itsekin kokeilla tuota mallia.

Manta kirjoitti...

Noita patalappuja katselin viime vuonnakin,voisin tehdä Pojan jääkiekkojoukkueen arpajaisiin muutaman parin. Tiistaina Littleknitsin paketin, missä oli sinun blogisi innoittamana tilaamani Norot. Pitäisi vielä ehtiä kuvata ja polkata.

kio kirjoitti...

annika, kiitos!
manta, kivaa, mainostaminen ei mennyt hukkaan ;)

Marjukka kirjoitti...

Possun- ja naudankieli on hyvää ja savustettu poronkieli oikea gourmet-herkkua mutta kaikki taitavat olla melko vähänkäytettyjä nykyaikana. Pitäisi oikeastaan itsekin tehdä jotain hyvää niistä... sitä en tosin osaa sanoa miten perhe suhtautuisi näihin harvinaisempiin herkkuihin ;)

Kiva blogi sulla, pitää lueskella tarkemmin.
Niin ja joo, se "hirviökukka" on ihan tavallisen sormustinkukan sisäpuoli :)