torstaina, marraskuuta 06, 2008

Huovutettu sydän ja pöpät II

Käväisin Turussa parin päivän koulutuksessa, joka on ollut myös käsitöiden kannalta onnistunut. Sain neulottua tuommoisen sydänkorin, lankana Frididsgarn kahta sävyä, malli Moda 6/07, sukkapuikot 6.0, menekkiä kosteana ei voi sanoa. Se on nyt tuolla kuivumassa.
Ja viimeistelin sitten nämä toiset pöpät, sama malli kuin ed. vaikkakin lyhyempi versio, 44s, tehty vielä rennommalla kädellä ja samoilla 4.0 puikoilla.
Kun olin kävelemässä hotellille, huomasin Lankabaarin, klo 19.50 ja sisällä oli naisia neulomassa. Mitään käsityötä ei kassiin sattunut, kun kerran olin tulossa syömästä. Seisoskelin hetken ovella, mutta joku ihme ujouskohtaus iski, enkä kehdannut mennä sisään. Ei kässätapaaminen varmaan kovin kauan olisi kuitenkaan kestänyt. Pyyh!
Paluumatkalla oli vähän pelottavaa ajaa, -2astetta ja kesärenkailla, onneksi oli kuivaa enkä liukastellut.

6 kommenttia:

Anitta kirjoitti...

Ihanan värinen sydänkori ja kivat pöpät.

Anitta kirjoitti...

Sinooperissa on useampia askartelutilaisuuksia.

http://www.sinooperi.fi/index.php/myymalat.php?myymala=Vantaa

Milla kirjoitti...

Siis _todella_ tehokas..! Mie muuten tietysti maksan sulle langat niistä joita meille teet.
Ootko saanu aikaa renkaitten vaihtoon? Täälläkin on ollu jo pakkasta iltaisin.

Pirkko kirjoitti...

Kyllä ystäviesi vauvat ovat tyytyväisiä kun saavat kulkea näin hienoissa housuissa.
Minäkin ajan vielä kesärenkailla. Täytyy kait tulevalla viikolla vaihtaa kun täytyy perjantaiaamuna lähteä tuonne "pohjoiseen" päin, siis Tampereen käsityömessuille. Tapaamisiin siellä kaikki tätä blogia lukevatkin. Jatan Aitan pitkä pöytä on tutusti samassa paikassa.

Milla kirjoitti...

Tänään on kestovaippailtu koko päivän, kiitos ihanien pöksyjen sain taas homman käyntiin, kun oli ollu muutaman päivän tauko siinä puuhassa. Sisällä en nyt pidä noiden päällä muita housuja kun ne on niin nätit, eikä toistaiseksi ole mitään vahinkoja tapahtunut. =)
Yritän saada illalla sulle kuvia lähetettyä.

juuli kirjoitti...

Mene nyt ensi kerralla sisälle asti. Ja tervetuloa Turkusse tiätty muutenkin!