lauantaina, marraskuuta 01, 2008

vauveli

Palaan bloggauksen pariin tämänpäiväisillä kuvilla. Käytiin katsomassa M:n ja T:n tyttövauvaa Kotkassa, ikää on vajaa kuukausi ja näin söpösti sitä osataan jo olla :) Myös Vilma-kissa isän sylissä.
Ja tässä sovitetaan uunituoreita sukkia ja lapasia, lapaset ovat syntyneet vierailun aikana ja viimeisen 1/4 osan toisesta sukasta sain tehtyä autossa menomatkalla.
Lähikuva näistä. Lankana kaikille jo tutuksi tullutta värjättyä Nallea + raidat Noro Kureyon Sockin jämiä. Nallea jäi n. 1m, eli voidaan huokaista helpotuksesta, tämän näköisiä sukkia ei enää tule ikinä :) Vaikka nätti väritys olikin...
Tällaista ihanaa piimäkakkua M tarjosi vieraille.

5 kommenttia:

M kirjoitti...

=)

KristiinaS kirjoitti...

Minäkin oli tänään Kotkassa katsomassa kuukauden ikäistä tyttövauvaa:) Oli kyllä eri tyttö mutta yhtä söpö.

-S- kirjoitti...

Heipä pitkästä aikaa!

Onpa soman näköiset tumput ja sukat!

M kirjoitti...

Heh, pitää vielä kommentoida tota tokaa kuvaa, että tais jäädä vaipanvaihdon jäljiltä pukeutuminen vähän kesken, kestovaippa-villikset söpösti pilkottaa liian pienen bodyn alta.. eli ei meillä aina noin pukeuduta. ;)

En muistanu että sä nappasit tosta kakustakin kuvan. =) Kieltämättä näyttää tossa aika herkulliselta, ja on muuten tosi helppo ja halpa ja suhteellisen kevytkin joihinkin muihin kakkuihin verrattuna!

Öitä!

kio kirjoitti...

kristiinas, onpa hassu sattuma!

moi, sari! kiitos! sun kuvista mä katsoin että onpa tuttu kissa, ja sitten katoin että sehän on vilma :)

milla, mä en ainakaan tiedä miten normaalisti pukeudutaan (vauvat pukeutuu), joten olis mennyt täydestä, kunhan ei tule kylmä. Kakku oli hyvä, voisin jossakin vaiheessa ottaa ohjeen!