maanantaina, marraskuuta 03, 2008

villapöpät

Tällaiset näistä tuli. Villapöpät Ullasta, 2-koko (4-8kk), taisi kuitenkin tulla vähän pienempi. Neuloin todella löysästi 4.0 puikoilla, kun kerran ei ollut 5.0 sukkapuikkoja. Aika hyvä puikkovarasto mulla, mutta kun jotain tarvii, niin ei varmasti löydy. Elle Merino Brights lankaa 85g. Ihanan pehmoiset!

8 kommenttia:

-maria- kirjoitti...

Onpa iloisen kirjavat pöpät!

Taija K kirjoitti...

Ihanat värit.

Palaga kirjoitti...

Suloisen näköiset ja väriset housut!

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Hauskat pöksyt!

Mohariina kirjoitti...

Ihanan iloiset värit. Minäkin neuloin jo Elle Merino Brightsista kahdet lapaset ja totesin langan ihanasti neuloutuvaksi. Tullia jouduin maksamaan kun ahneuksissani otin kolmea eri väriä. Toisaalta jos olisin ottanut värit kolmessa eri paketissa olisi postikulut tulleet maksamaan melkein saman kuin kuin nyt maksamani tulli.

Milla kirjoitti...

Ihanat! Eihän noita raaski vaippahousuina pitää.. Vaan siinähän ne kyllä ajaa kaksi asiaa samalla kertaa ja vielä näyttävätkin hyvältä. =) Sä oot kyllä älyttömän tehokas.
Soitellaan viimeistään sunnuntaina mihin aikaan ollaan lähdössä, jos tultais sitä kautta tosiaan.

kio kirjoitti...

kiitos kaikille kommenteista!

minna kirjoitti...

Ihanan väriset, namit! Meillähän noi pitkälahkeiset villahousut on vaippahousujen lisäksi kotosalla ihan myös päällyshousut. Ja nämä sinun tekemät myös ehdottomasti siten käyttöön, sen verran on nätit.