perjantaina, marraskuuta 14, 2008

last minute "purled" beret

Malli: Last-Minute "Purled" Beret, PDF-linkki
Lanka: Noro Kochoran 56g
Puikot: 4mm bambusukkapuikot

Tämä yksilö tulee mummille, kun hän kerran ihastui ensimmäiseen. Kukkasta en tehnyt nyt, se on ehkä vähän liian raskas. Tämä on hieman isompi ilman omia sävellyksiä ja pienennyksiä. Peilin edessä en jaksanut pyöriä, joten tämmöinen "pläts"-kuva, olkapaa hyvät :)

3 kommenttia:

Milla kirjoitti...

Aika ihana! =)
Meillä on muuten kestoilut menny tosi hyvin koko viikon, ei oo ku öisin ollu kertakäyttövaipat, ja vissiin muuten 2kpl käytetty viikon aikana. Eli kiitos vielä pöpistä (kiva sana noin taivutettuna.. ;) , loistojuttu!

Jonna kirjoitti...

Moikka!

Olit blogini kommenteissa kysellyt, että tykkäsinko tuosta merinosilkistä neuloa yksin- vaiko kaksinkertaisena. Täytyy sanoa, että tykkäsin yksinkertaisesta enempi, niin neuloessani kuin sitten valmiista työstäkin. Tuli jotenkin kuin henkäys siitä Sagittariasta yksinkertaisena eikä minua langan liukkauskaan haitannut. Olen kyllä kuullut, että joitakin just tuo liukkaus olisi haitannut yksinkertaisena neulottaessa.

Mukavaa sunnuntaita :)

Kaijaleena kirjoitti...

En ollenkaan ymmärtänyt mistä on kyse, ennenkuin menin ohjelinkkiin. Tosi kaunis baskeri. Taidan itsekkin vierailla vielä toistekkin tuolla linkissä.