sunnuntaina, marraskuuta 02, 2008

kirja- ja lankaostokset

Tällä välin posti toi vähäsen lankaa. Olisivat menneet kaupaksi Jumbon kässätapaamisessa ;) Elle Merino Brights 0.5kg punertavia sävyä ja 4 kerää kirkkaita, näistä puolet käytin tänään, siitä kuvia myöhemmin. Ihanan pehmoista merinoa, ja kivaa neulottavaa. Little Knitsista jälleen. Samassa paketissä vielä yksi kerä Noron Kureyon Sockia.
Kun olin neulomassa baskeria ja halusin siihen kukan, niin oli vaikeuksia löytää kukan ohjetta. Nyt mulla on sitten sekä neulottuja että virkattuja kukkasia parin kirjan verran! Bookdepository tälläkin kertaa näitä toimittanut.

3 kommenttia:

Värttinä kirjoitti...

Moi, arvelen tosiaan että tunnemme muutamasta muustakin yhteydestä :-) Joskin hetki meni blogiasi selaillessa että sen tajusin, pitkät piuhat mulla...

Heidi kirjoitti...

Ihkun värisiä lankoja olet ostanut:) En osaa sanoa niistä kukista joutuuko niitä repimään toisistaan irti...en ole noin paljoa koskaan kerralla huovuttanut..en edes ajatellut asiaa noin:( luulen ettei joudu mutta saa nähdä kuinka käy...muutama juttu vielä tekemättä jotka laitan samaan kyytiin.

Heidi kirjoitti...

Tuon jo varmaan tiedätkin mutta en joutunut repimään kukkia tai lehtiä irti toisistaan. Kolmet myyjäiset on kahdessa pelkästään honikkia ja sitten yhdessä kokeilen myös noita kahvipussikasseja onko niillä menekkiä..