keskiviikkona, marraskuuta 19, 2008

Sinooperin kortti-ilta

Tänään kävin ensimmäistä kertaa Sinooperin askarteluillassa Varistossa. 8 korttia on saldona ja olen tosi tyytyväinen. Tuli vaan vähän stressaantunut ja ahdistunut olo, kun ei tiennyt paljonko aikaa mihinkin menee ja kaikkea piti ehtiä kokeilla. Seurasin tiukasti Anittan vanavedessä, mikä helpottikin paljon. Enkä ostanut mitään myymälästä, mitä voi pitää saavutuksena :) Paitsi hinku jäi kytemään ja voi räjähtää jossakin toisessa tilaisuudessa...
Uusia tekniikoita mihin tutustuin oli sinetin teko (liimapistoolilla, ne patruunat oli muuten järkyttävän hintaiset, pieni paketti yli 16e). Leimasimiakaan en ole kunnolla aiemmin kokeillut (pikkutonttu ylhäällä oikeanpuolimmaisessa kortissa). Joulukuusessa on sellaisia helmiä, mitkä liekään nimeltään, tarttuivat teippiin kun pussissa uitti hetken. Alhaalla toinen vasemmalta on lehtikulta askartelu, tuon perhosen on tarkoitus esittää enkelin siipiä :)). Tähti on huopaa kiinnitettynä nauhalla korttiin.
Anittaa saakin kiittää siitä, että sain tietää koko tilaisuudesta ja löysin jopa perille. Navigaattori teki muuten taas kepposet Kehä I:lla, kerran aiemmin eri kohdassa mutta samalla tavalla eksytti. Nyt olin tulossa Kehä I:tä, sitten tämä pokkana sanoo "ota vasen kaista", "ota vasen kaista", nooh minähän otan, ja sitten yhtäkkiä sanookin "ota oikea kaista" ja hupsista olenkin menossa keskustaan päin, kun piti mennä oikealle Lahdentietä pohjoiseen. Siinä kohtaa on pikkaisen myöhäistä vaihtaa kaksi kaistaa oikealle. Reilun 10kmverran tuli Käpylä-sightseeingiä, ennenkuin pääsin takaisin Kehä I:lle.

5 kommenttia:

mokkakissa kirjoitti...

Hyvä homma. Vakoilen tuosta vähän, koska olen lupautunut järjestämään korttitalkoot naislaumalle.

Anitta kirjoitti...

Oli kiva kun tulit mukaan.
Leimaillaan joskus yhdessä lisää.

Viime lauantaina tapasin ihmisen, joka kulki bussilla navigaattorin kanssa, että löytää perille Helsingissä. Kelpaa se siihenkin. Voi vaan olla aika hauska tilanne, kun navigaattori huutaa bussissa, että käänny vasemmalle, käänny vasemmalle...

Eua kirjoitti...

Kivoja kortteja!
Jätin sulle jotain blogiini!

Taija K kirjoitti...

Kiitos hattukehuista. Ei siinä ole mukana mitään killtävää lankaa, kuvankäsittelyllä yritin vain kuvaa tarkentaa ja taisin vähän liioitella ;o)

Taija kirjoitti...

Kivoja kortteja.

Meidän navigaattori kans hokee kehäteillä että pysy vasemmalla, se tarkoittaa, ettei saa ajaa liittymiin, vaan täytyy jatkaa suoraan eteenpäin ennenkuin antaa varsinaisen käänny oikealle käskyn :) Mäkin hämäännyin pari ekaa kertaa, nyt tajuan, että se yrittää pitää mut oikealla tiellä!