lauantaina, helmikuuta 14, 2009

Hyvää Ystävänpäivää!

Olen kuolanut kauan tuota kirjaa, sisältöä tietenkään näkemättä. Ravelryn keskustelun mukaan jotkut ovat joutuneet moneen kertaan pistämään tilauksensa bookdepositoryynkin, mutta aina se on ehtinyt loppua. Hyvänä päivänä satuin samaan keskusteluun muutama päivä sitten, kun joku ystävällinen sielu ilmoitti, että taas näyttää olla saatavilla, joten kipin kapin tilaamaan ja toissapäivänä sain oman kappaleeni. Aivan ihastuttavia malleja kertakaikkiaan! Epäilyttävää on tosin, että ennen varsinaisia malleja on monen monta sivua selostusta, miten neulotaan, eli eivät ole maailman yksinkertaisimpia.
Ja tämä tuli makramekurssin jälkimainingeissa. Sieltä löytyy pussukkani ohjekin.

Hyvää Ystävänpäivää kaikille blogin lukijoille!

5 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Oikein hauskaa ystävänpäivää!

Hassua kun normaalisti luen blogeja google readerilla ja jos haluan kommentoida, joudun menemään varsinaiseen blogiin googlen hakukoneen kautta. Äsken laitoin hakusanaksi "kissailua ja kässäilyä" ja google kysyi, "Tarkoititko kisailua ja mässäilyä?" :D

Kaijaleena kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää myös sinulle!
Uudet kirjasi näyttävät mielenkiintoisilta, makramee kirjan niistä itse mielummin valitsisin.

Villasukka kirjoitti...

Kirja on tosiaankin hyvä, ja vaikka ne ohjeet näyttävät monimutkaisilta, ne ovat nähtävästi vain yliperusteellisia amerikkalaisia neulojia varten. Eli eivät ole mitenkään huiman vaikeita - päinvastoin, kivoja!

-S- kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää!

KirsiJ kirjoitti...

Hyvää Ystis-päivän iltaa!