torstaina, helmikuuta 05, 2009

Lisää pöpiä

Tässäpä edellisessä kirjoituksessa mainitut merinovillahahtuvapöpät. Koska tein ne jo jonkin aikaa sitten, aivan varmasta en enää speksejä muista. Mutta muistaakseni yllä olevissa n. 65g, koko 1 eli 36s, puikot 4.0. Edellisessä postauksessa kuvattua hahtuvaa jaoin kahtia.
Ja näissä taas aloitin kokonaisena kaksisäikeisenä hahtuvana, 3 koon mukaan eli 44s isommilla 6 puikoilla, sitten muutin mieleni, jaoin hahtuvan kahtia, siirryin pienempiin puikkoihin 4.0 ja lisäsin silmukoita isomman koon mukaisiksi. Näin monimutkaista tää oli :) Ja lankaa meni nötönen vaille 100g.

5 kommenttia:

Usi kirjoitti...

Voi kun ovat ihanan värisiä! Herkullisia suorastaan!

KirsiJ kirjoitti...

Kiitti, kun laitoit kuvatkin. :) Vielä kysyisin, että minkä kokoiselle noita voi tehdä? Käyvätkö esim. 5-vuotiaalle? Tuo malli kun on niin söpö että.

Nna kirjoitti...

Miten kauniita pöpiä. Noissa kelpaa olla. :)

valokki kirjoitti...

Kiva kun kävit kommentoimassa blogissani. Omasi on minulle uusi tuttavuus, mutta ihastuin totaalisesti tuohon nyplättyyn kissaan tammikuun lopusta! Useammilla messuilla olen nähnyt naisia nypläämässä pitsejä ja se näyttää melko addiktoivalta työltä.

Hauskaa kevään odotusta!

kio kirjoitti...

kiitos kommenteista!
kirsij, luulenpa että isommallekin sopisi, kannattaa varmaan ottaa mittoja oikeasta lapsesta ja sen mukaan suunnitella silmukkamääriä, mutta kiilalisäykset varmasti toimisivat yhtä hyvin. Mä jopa harkitsin tekeväni yhdet aikuiselle, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi.

Valokki, nypläys on tosissaan addiktoivaa :)