lauantaina, helmikuuta 07, 2009

sekamelskaa

Ensinnäkin esittelen teille "misokeitto tateilla", mitä tein muutama päivä sitten. Pakko blogata, koska mun kokkailut ovat sen verran harvinaista herkkua :) Tästä tuli aika hyvä, laitoin misoa vähemmän kuin mitä ohjeessa oli eikä tullut liian suolaista.
Tänään sitten käväisin taas Lankamaailma Nordiassa, Pirkko toi mulle yhden nypläysmynsterin, kiitos siitä! Ja mukaan lähtivät muutamat hahtuvat ihanissa syksyisissä väreissä. Ehdin mainostaa näitä yhdelle rouvalle joka näytti epäröivältä, tosin sain ensin kaikki haluamani värit ;)
Ja nyt kun olen lomalla, harkitsen vakavasti, että voisin uskaltaa punnita mun lankavarastot ja ehkä jopa järjestää aiheesta arvaustempauksen :) Oikein jännittää, että tämä itselle ja muillekin salainen tieto vuotaisi julkisuuteen.. Pitäisikö lukemaan sisällyttää myös nypläys ja makramelangat vaiko pysyä ainoastaan virkkaus- ja neulelankalinjalla...?

Ja lopuksi joillekin neulojille potentiaalisessti hyödyllinen linkki (engl) selkein kuvin. Tässä on keskimmäinen postaus 3:n sarjasta, näytetään miten siististi suljetaan silmukoita keskellä kappaletta, esim. kun ruvetaan tekemään pääntietä. Tuo on vaivannut mua kauan ja aina harmittaa kun jää reikiä. Tässä viimeinen postaus aiheesta, tässä kohtaa pääntie loppuu.

3 kommenttia:

Pirkko kirjoitti...

Kiitos hyvistä päättelyvinkeistä!

Ryhmä jonka mukana olin oppaana kyseiseen "aarreaittaan" löysi kaikkea kivaa kotiinvietävää.
Eikä kotimatka kommenluksitta sujunut. Sovimme nimittäin, että menemme kauppakeskus Jumboon syömään ja vähän vielä shoppailemaan, mutta sinne päästyämme koko kauppakeskus tyhjennettiin, koska siellä oli palovaara. Onneksi emme ehtineet autoistamme nousemaan. Ei mitään hätää, teimme uuden suunnitelman ja menimme Myyrmanniin syömään. Rahatkin säästyivät kun siellä ei ollut muuta mielenkiintoista kuin Kirjatori, josta useampi osti 2e romaaneja iltalukemiseksi.

kio kirjoitti...

voi hitsi, mä katsoin nettihesarista ton uutisen, mut ajattelin, että menitte niin myöhään, että ehkä silloin jo päästivät ihmisiä sisään. Parkkipaikka sight-seeingia :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos hyödyllisestä päättelyvinkistä!