perjantaina, helmikuuta 27, 2009

Tallinnan reissu

Eilen käytiin Kristiinan kanssa Tallinnassa. Ihanaa kuin joku suostuu lähtemään ex-tempore seuraksi ( ja matkanjärjestäjäksi ja oppaaksi :). Viime viikkoisessa Oulukylän neuletapaamisessa kysäisin, olisiko kiinnostusta ja olihan sitä, Jaana liittyi seuraamme Karnaluksissa, hän tuli nimittäin eri laivalla. Kristiinan blogissa on tarkemmin nimet paikoille, missä ollaan käyty. Alla oleva kuva on Pronksi Lõngadista ja pari seuraava Puu ja Putuka Pood puukapusta. Siellä oli ihana tuoksu ja mukava valaistus. Silmä lepäsi kauniissa puussa ja sen sulavissa muodoissa. Sieltä tarttuivat mukaan pienehköt napit omenapuusta (alla).
Karnaluksista mulla ei ole yhtään kuvaa, siellä oli täys työ hipelöidä kaikkia ihanuuksia :) Ja selvisin vain kolmella lankakerällä, langoiksi en siis laske makramelankoja. En voinut hillitä itseäni, kun tiedän paljonko Suomessa maksaa metri mitä tahansa narua. Ja varsinkin makramessa 50m narua on aika vähän.
Eikö olekin mahtavan väriset makramelangat? En toki tiedä mitä näistä tekisin, mutta aika näyttää.
Ja tämmöinen kasa kotiutui Karnaluksista, parit puikot on tilattu, muu sälä on mulle, mm. kerroslaskuri, nappeja, muutama pikkupussi helmiä. Harmi, kun kadotin Pirkon puh. numeron uuteen puhelimeen siirryttäessä, joten nämä eivät ole helminypläykseen soveliaita.
Ja tässä jotakin mitä esim. Kristiina ei ole vielä ikinä nähnyt ;) Laivalla olen kutonut sukkaa, väsy painoi jo sen verran, että tuli hoppu ja hyppelin yhden puikon läpi.
Oli oikein antoisa ja hauska reissu, kiitos Kristiinalle ja Jaanalle seurasta!

7 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Arvaa mitä? Laivalla kun laskettiin laskuja niin ei me vissiin muistettu laskea sitä sun matkan hintaa =:)

kio kirjoitti...

EIKÄ! :) laita tilinumero tekstarina niin pistän tulemaan

Kaisa kirjoitti...

Ihania ostoksia olet tehnyt. Etenkin nuo omenapuunapit ovat kauniin värisiä.

Anni kirjoitti...

Ihania ostoksia! Noi napitkin on juuri minun oloiset. Itsekin olen alkanut haaveksia Tallinnan-matkasta nähtyäni useissa blogeissa kaikkia ihanuuksia, mitä siellä on löydetty...

Blogissani on muuten sinulle pieni yllätys:-)

mokkakissa kirjoitti...

Minusta tuo vaikuttaa lähinnä ryöstöretkeltä. Olen itsekin suunnitellut juuri sellaista, mutta jumitan aina kotiin.....

-maria- kirjoitti...

Tosi nätit puunapit!

ritvis kirjoitti...

En minäkään ole tuollaista hoppuhyppelyä puikon yli ennen nähnyt :D