lauantaina, marraskuuta 29, 2008

joulukortit ja joulumyyjäiset

Käväisin aamulla Helsinki Fashion Housen ystävämyynnissä. Lankaa en ostanut ollenkaan. Koska Ogelin lankamyymälän ja Housen Nordian omistaja ovat sama henkilö, myynti on ilmeisesti keskittynyt Ogeliin, eli valikoima tänään oli suppea ja esim. Maija oli kalliimpaa kuin aiemmin. Ostin sieltä merino-silkki-aluspaidan ja housut. Muutamat sukat ostin, menin lankaan ja ostin kiristämättömät sukat, lupaus kiristämättömyydestä piti täysin, mutta kas vaan rullasivat niin mukavasti kengässä, että parin sadan metrin kävelyn päästä kantapää paljastui. . Sitten ostin 3 treenipaitaa Davidilta, ja siinä mun ostokset olikin. Paljon kivoja vaatteita olisi ollut, mutta siinä ryysiksessä ei pysty keskittymään eikä sovittamaan. Käytiin sitten Taikin joulumyyjäisissä, sieltä en ostanut mitään. Hyötykasviyhdistyksen myyjäisissä ostin taatelikakun, joka oli tosi hyvä.
Aman blogista sain vinkin noihin vihreisiin 2-osaisiin kortteihin, siellä on tulossa todella hienoja kortteja!

7 kommenttia:

Palaga kirjoitti...

Ihanan näköisiä kortteja!

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja kortteja. Pitäisikin kokeilla tehjdä tuolal tavalla.

Käynpä kohtapuoliin siellä ystävämyynnissä. Jospa löytyis jotain kivaa ja halpaa.

Taija K kirjoitti...

Minäkin kävin eilen ystävämyynnissä. Tein saman havainnon kuin sinä, että Maijassa ei ollut juuri alennusta ja valikoima oli tosi pieni. Mutta silti lähti mukanani kilo lankaa ;o)

-maria- kirjoitti...

Onneksi luin nämä uutiset HFH:n ystävämyynnistä (eli ei hyviä lankatarjouksia, kamala ryysis), niin ei harmita, että tällä kertaa se jää kohdaltani väliin. Langanostolakko kun on edelleen voimassa :)

Kauniita kortteja! Minulla korttitarpeet vielä odottelevat, täytyisi jaksaa askarrella jonain päivänä. Mieluummin ennemmin kuin viime hädässä...

Anonyymi kirjoitti...

Kävin siellä ystävämyynnissä. Vain pari kerää lähti mukaan. Maija-langat oli 30 eur/kilo. Ogelin myymälässä 36 eur/kilo. Kävin myös itiksen lankakaupassa, Maija-lanka 50 eur/kilo. Eli itiksestä ei kannata ostaa isompia eriä ainakaan. Juteltiin muuten sen itiksen vanhanrouvan kanssa hetki mukavia, lastenkasvatuksesta ja murteista.

kio kirjoitti...

kiitos!

anitta, maltillinen kuten aina :)Oli se maija silti edullinen, mutta valkoista, mitä olisin ottanut, ei näkynyt ja muita värejä en tarvii.

maria, sä olet kestänyt jo kauan! kunnioitettava! mä teen vaan kortit ajoissa (ne, mitä oikeasti lähetän, jo viime vuonna) mutta kirjoittaminen jää viime tinkaan.

taijaK, ei kilo ole paljon ja kivoja lankoja ostitkin :)

7889520 kirjoitti...

qzz0621
michael kors outlet
canada goose outlet
nike store
swarovski outlet
canada goose outlet
michael kors outlet
fitflops sale clearance
basketball jerseys
mulberry handbags
cleveland cavaliers jersey