lauantaina, elokuuta 07, 2010

Japanin matkakertomus III

3. päivä Japanissa
Näkymä ensimmäiseltä monorailin penkiltä Rokko Islandilta.
Aikas ihmeellinen pyörä, jopomainen muttei siltikään

Söötin pikkurekat, vain vähän pakettiautoa isommat
Käytiin Meriken Parkissa kävelemässä. Taustalla näkyy Kobe Maritime Museum, sisällä ei kylläkään käyty. Punainen torni on Kobe Port Tower.
Säästetty pätkä 1995 Koben maanjäristyksessä tuhoutunutta laituria. Tämän jälkeen tehtiin kaupunkikierros turistibussilla, kuva saalis ei hääppöinen, ei oikein lasin takaa luonnistu..
Tämä nimenomainen sushi oli kovan kävelyn takana. Kaikilla oli kova nälkä, mutta siinä kohti missä bussi meidät jätti ei ollut mitään ruokapaikkoja. Ehdittiin jo moneen otteeseen ihmetellä, että miten voi olla noin ruokaköyhää kaupunginosaa. Mutta hyvää kannattaa odottaa! Ja muistaakseni loppupäivä meni vaeltaessa loputtomalta tuntuvalla katetulla kauppakadulla. Sieltä mieleen jäi 5-kerroksinen kirjakauppa, missä vietin piiitkän tovin tutkailemassa kirjoja.. Aivan ihana paikka!

Jatkoa seuraa...

P.s. kärsimättömille, kyllä ostostenkin vuoro tulee ;) en ole vielä saanut kuvattua niitä nimittäin..

2 kommenttia:

Sini kirjoitti...

Moikka! En tiedä oonko ollu sun suosikkilistalla mutta laitan saman viestin niille kaikille keiden muistan kommentoineen usein: Blogilista on poistanu miut kaikkien suosikeista, joten jos haluat blogini takasin suosikeihin niin se pitää listätä uudestaan :).

Ihanan näköstä sushia tuo!

Värttinä kirjoitti...

Eikö se ole tyypillistä matoilla, että juuri sitä mitä kaipaa ei löydy... Ei ruokapaikkaa, jos on nälkä, ei ruokakauppaa, jos sellaista tarvitsisi vaan anna olla, kun et näitä etsi niin kyllä löytyy ;-)