maanantaina, elokuuta 23, 2010

Jatkoa edelliseen V matkakertomukseen

Siis tämä *parannettu* versio bloggerin editorista saa mut raivon partaalle, edellisessä on mennyt reippaasti toista tuntia. Välillä se laittoi valokuvat aiempaan tapaan lopusta alkuun, sitten kesken kaiken toisinpäin. Omavaltaisesti on laittanut kuvia rinnakkain. Kun jälkikäteen halusin laittaa kommentin alle, heitti kuvien järjestyksen ihan sekaisin, eli en enää uskaltanut koskea koko höskään.  Ei ollenkaan halunnut lisätä tekstiä kuvien väliin. Onko muillakin samoja ongelmia??

Ja kun lisäsin vielä jälkikäteen tekstiä edellisen loppuun, niin pisti sen *lisätietoihin*!Mitkä ihmeen lisätiedot..?

Eli tähän vielä ne: Eli ylhäältä alas on Alankomaiden kortit, kanadalaisten hatut, suomalaisen ständin yksi seinusta, japanilaiset, australialaisten kalat, saksalaisten pyörylät, englantilaisten kimonot. Sitten yksi japanilainen työ, missä vain yläoikeaneljännes on nyplättyä ja loput maalattua. Temaripallot, needle lace hääpuku, 3 seuraavaa kuvaa pitsinnäyttelyn *hää* -kilpailun satoa. Ja viimeinen pari on luennolta, missä mm. näyttelijä Hiromi Ichida upeassa kimonossaan kertoo ja esittää 12 kerroksen kimonon pukemisen proseduurin (kuninkaallisten puku). Ja löytyipä vielä tämä linkki http://picasaweb.google.es/bolillos.marixa/CongresoKobeJapon# , missä jonkun muun ottamia kuvia kyseisestä näyttelystä.

2 kommenttia:

mokkakissa kirjoitti...

Jatkoa keskusteluun... Asianhan voisi tarkistaa kai jostain? Mutta hyvinhän siinä 35 min ehtis hakea jonkun pom... jostain...?

kio kirjoitti...

täytyy ehkä sinne ebookersille soitella..