lauantaina, elokuuta 28, 2010

Japanin tuomisia II


Yleisön pyynnöstä viime postauksesta unohtunut kerä lankaa. Joudun tuottamaan pettymyksen lankaholisteille ;) Yhdestä kaupasta pakon edessä ostin 2 kerää lankaa, koska muuten mulla ei olisi ollut mitään tekemistä paluulennolle. Toisesta on syntymässä käsineet. Japanilaista orgaanista villaa, muistaakseni maksoi peräti 6e/40g. Viimeisenä päivänä oltiin 5 kerroksisessa askartelukaupassa, missä oli myös lankaa, mutta esim. noroja ei näkynyt ollenkaan eikä muutakaan kovin ihmeellistä ja kovin kalliilta vaikutti, joten keskitin voimani muihin askartelujuttuihin. Oli laaja valikoima mm. puuvillalankoja pastelli- ja luonnonsävyissä, matkalaukku oli kuitenkin jo täynnä ja langat painaa kuin synti..Punottuja laukkuja, matskuna jännä nauha, joka kooostuu monesta paperinarusta vierekkäin.Pari kirjaa metallilankapunonnasta, vähän erilaisia töitä kuin mitä tähän asti olen nähnyt..

Ristipistokirjottuja ruusuja.

5 kommenttia:

Maartsi kirjoitti...

Ai että oli pakon edessä ostettava lankaa ;). Eipä sitä muuten viitsisi ostaa... Kiitoksia matkakertomuksesta!

mokkakissa kirjoitti...

No jo on surkea lankasaalis. Toisaalta ajattele jos siellä olis ollu joku lankataivas, niin olisit varmaan velkavankeudessa... Tuo paluulennolla tekeminen kiinnostaa??? Mitä saa lentokoneessa nykyään tehdä? Eihän sinne saa puikkoja läpi turvatarkastuksesta?

kio kirjoitti...

Maartsi, tässä tapauksessa pitää paikkansa :) ei ollut värivalikoimaa, ja valikoimaa ylipäänsä..

Mokkakissa, huom. vielä ne silkkilangat!! puikot saa viedä kunhan ovat puiset / bambuiset. http://www.ilmailuhallinto.fi/useinkysytyt Tosin aina mietityttää, että jos on joku muu lentoyhtiö, tai jossain kaukana, missä kaikesta huolimatta turvatarkastuksessa ovat eri mieltä.. Ohuet bambupuikot ovat todella teräviä ja kyllä silmät voi puhkoa mennen tullen.. Mutta toistaiseksi ovat menneet läpi, ja ainakin joku puinen pyöreäkärkinen neulakinnasneula varmasti menee läpi

mokkakissa kirjoitti...

Johan on. Ne ei varmaan oo katsoneet Ramboja... Bambu ihan hirveen kova materiaali ja kyllä niillä saa reiän keuhkoihin ja muuallekin... sitä minä vaan olen ihmetellyt, että miten huulirasvalla tapetaan ketään?

kio kirjoitti...

niin tai että jollain lennolla jaetaan täysmetalliset terävät ruokailuvälineet..