perjantaina, elokuuta 27, 2010

Japanin tuomisia

Tässä osa tuomisista, kirjat ei mukana. Ja ne jutut, mitä sukulaisilleni olen jo antanut lahjaksi, ovat kuvaamatta.


Ihanat kukkarot, tekniikkana on lakkatyö nahan päälle, Inden-Ya. En osannut päättää kummasta tykkään enemmän, ja ostin molemmat. 

Söötit kännykkäkorut. 
Tällä kuviolla oleva yukata (eli kevyt puuvillainen lyhyt kimono) tuli minulle ja mummille tuliaisiksi vaaleanpunainen eri kuviolla.
Silkkilankoja nypläykseen, vähän paksumpia ja vähän ohuempia. Näistä jo luovuin, menivät sellaiseen talouteen, jossa tulevat todennäköisemmin käytetyksi.
Sateenvarjo, jossa ruodot menee väärinpäin, eli toivottavasti kestää paremmin tuulta. Sukat jollekin *keski-ikäiselle* lapselle, aloitin menomatkalla ja sain bussimatkoilla valmiiksi. Perussukka 44s, muistaakseni 3.0mm, Juulin värjäämä Nalle. 

Isoja helmiä esim. korujen lukoiksi, silmukkamerkit, huovutusneulat, parit lukot koruihin. 

Tuftausvälineet, yksi neulavarsi, ja siihen eri paksuisille langoille neulat. Pönttö, joka pitää työn irti pöydästä ja siihen kahta erikokoista kehystä. Nyt omistan siis 3 erilaista tuftausneulaa!

Teetä, origamipaperia, jotain keksejä, sushimuotteja, kehykset aikoja sitten kirjotuille koirille. Ilmeni kuitenkin, että olin liian säästäväinen ja kangasta ei koirien ympärillä riitä näihin, pitänee jotekin leikata kirjotut elukat irti ja ommella toiselle isommalle kangaspalalle. Ääsh!

3 kommenttia:

mokkakissa kirjoitti...

Jaha, että tuommoinen kasa tavaraa. Minä tulisin varmaan Japanissa hulluksi ja ostaisin kaiken mikä näkyy... Hieno saalis sulla. Mutta neulelangat???

ritvis kirjoitti...

Niiiiin. Missä ne neulelangat ovat? Vai pelkäätkö ryöstöretkiä??

kio kirjoitti...

mokkakissa, onneksi ja vielä kerran onneksi on 20kg painorajoitus ;) mutta toisaalta voihan ne ostokset lähettää postissa.. eli olisit kuitenkin mennyt vararikkoon.

ritvis, jos jollekin kelpaa ne 30kg entisiä :)