torstaina, elokuuta 26, 2010

Todistus kourassa ja housut hukassa


Aika uskomaton tuuri tänäänkin säiden suhteen: koko päivän satoi muuten, mutta melonnan aikana vain n. 10min ajan ja loppuaika oli poutaa ja välillä aurinkoistakin. 6km tuli retkelle matkaa, käytiin Mustasaaressa. Hyvä onni jatkui sielläkin; kun rantauduttiin, muuten kiinni olevasta kahvilasta tulivat sanomaan, että heillä on ollut äskettäin jokin tilaisuus, jonka jäljiltä on jäänyt korvapuusteja ja kahvia. Ei tarvinnut kahta kertaa pyytää.. Ampiaisiakaan ei tarvinnut kahta kertaa pyytää, ainakin 10kpl pörräsi ympärillä, brrrr. Hinatakaan mua ei tarvinnut, jalkojen kramppailu oli tänään lievempää, selkä piiputti , mutta sekin unohtui, ku rupes sattumaan vas kyynärpäähän. Eilen ilmeisesti unohdin pyöräilyhousuni pukuhuoneeseen tai sitten pääsivät tippumaan jonnekin rannalle, harmillista, mutta näyttää siltä, että lähtivät kävelemään.. Täytyy myöhemmin vielä soitella perään. Sauna teki hyvää ja kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen kokemukseen!

4 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Onneksi olkoon! Mielenkiinnolla on kurssiasi seuraillut. Kaikenlainen veneily on minulle hyvinkin tuttua, mutta meloa en osaa.

Anonyymi kirjoitti...

Nice legs.

ritvis kirjoitti...

Sinusta on kuoriutunut selkeästi urheilija! Joka polkkauksessa kolottaa, virn.

kio kirjoitti...

Leena, kiitos! Mulla joskus kävi mielessä vuokrata kajakki, mutta onneksi en sitä tehnyt (ennen kurssia ainakaan), olisin ollut kyllä pulassa. Minä en ole koskaan purjehtinut vielä, kirkkoveneellä x 3 soutanut Sulkavan souduissa.

S, kiitos kummankin puolesta ;)

Ritvis, meinaatko, että kolotukset tekee musta urheilijan? ;)